Vakantiehuis Drenthe 14 personen tips

Vakantiehuis Drenthe 14 personen → 7x tips

Op zoek naar een verblijf in Drenthe met een groep van 14 personen? Dat kan best een uitdaging zijn. Op deze pagina vind je in een overzicht mooie vakantiehuizen geschikt voor vrienden en families. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

1. Natuurhuisje in Appelscha

Natuurhuisje Drenthe 14 personen tip
Met de familie in de bossen van Drenthe 14-p
 • Kleinschalig vakantiepark
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Kindvriendelijke faciliteiten

Dit 14-persoons natuurhuisje is gelegen op een kleinschalig vakantiepark in Drenthe met leuke faciliteiten voor de kinderen. Er is van alles te doen op het terrein met grote speeltuinen, kinderboerderij en het bosspeelbos. Hier geniet je van een verblijf midden in het Drents-Friese Wold. De accommodatie grenst aan het bos waar je mooie wandelingen kunt maken met de groep. Let wel op: dit natuurhuisje is uitermate geschikt voor families tot 14 personen.

Dit vakantiehuis in Drenthe voor 14 personen kun je boeken bij: Natuurhuisje.


2. Groepsaccommodatie Oude Willem

Groepsaccommodatie Drenthe tip 14-p
Vakantiehuis Drenthe met uitzicht op de natuur tip 14p
 • Mooie ligging
 • Slaapkamers met eigen sanitair
 • Max. 2 huisdieren toegestaan

Midden in de natuur van Drenthe ligt deze groepsaccommodatie voor 14 personen. Een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen en rennen. Ook is de groepsaccommodatie uitermate geschikt voor familie- vrienden en liefhebbers van paarrijden, fietsen en wandelen. Met sfeervolle verblijfsruimtes met een zit-, en eetgedeelte is dit een mooie plek waar je vanaf het half overdekte terras een panoramisch uitzicht hebt over het aangrenzende natuurgebied.

Dit vakantiehuis in Drenthe voor 14 personen kun je boeken bij: Groepen.


3. Vakantiehuis in Meppel – Drenthe

14-persoons vakantiehuis kindvriendelijk tip
 • Gedeelde- en privéruimtes
 • In centrum van Meppel
 • Vlakbij station

Uniek gelegen en direct aan het fraaie stadspark vind je deze 14-persoons groepsaccommodatie in Drenthe. Het maakt onderdeel uit van een sfeervole herberg. Dit gedeelte herberg wordt verhuurd op basis van zelfverzorging. De rookvrije groepsaccommodatie heeft een eigen ingang gescheiden van de herberd met een aparte tuin en terras. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen.

Dit vakantiehuis in Drenthe voor 14 personen kun je boeken bij: Groepen.


4. Vakantieboerderij Ruinen

Particulier vakantiehuis drenthe 14-p
 • Veel speelfaciliteiten voor de kinderen
 • Paarden en pony’s
 • Op loopafstand van het bos

Wil je een vakantiehuis huren in Drenthe voor 14 personen met familie? Deze groepsaccommodatie is een aanrader voor familie en vriendengroepen met kinderen! Met veel speelruimte voor de kinderen is het extra feest voor de families. Achter de accommodatie is er een kleine familie camping met veel speelfaciliteiten voor de kinderen. De kinderen kunnen gebruikmaken van de speeltuin met skelters, trampoline en een kabelbaan. Ook is er een recreatieruimte met vele spelletjes.

Dit vakantiehuis in Drenthe voor 14 personen kun je boeken bij: Groepen.


5. Natuurhuisje in Elp

Natuurhuisje met hond Drenthe 14-persoons tip
 • Aan de rand van eene dorp
 • Midden in de natuur
 • Huisdieren toegestaan

Kleinschalig en bijzonder overnachten? Deze groepsaccommodatie leunt tegen drinkdrop Elp bij os, hei, fiets- en wandelpaden. Met kindvriendelijk zwemwater is dit een mooie bestemming om samen te komen met vrienden of familie in Drenthe. Daarnaast heeft het vakantiehuis verschillende voorzieningen voor een complete vakantie zoals: barbecue, vuurschaal. Een plek waar je geniet van de rust en natuur. In de omgeving is er een beschermd natuurgebied met aan de achterzijde de staatsbossen. Ga op pad met de groep in de bossen van Drente.

Dit vakantiehuis in Drenthe voor 14 personen kun je boeken bij: Natuurhuisje.