Vakantiehuis Texel 14 personen tips

Vakantiehuis Texel 14 personen → 3x tips

Op zoek naar een specifieke vakantiehuis op Texel voor precies 14 personen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Op deze pagina vind je een overzicht van de leukste vakantiehuizen op Texel voor 14 personen. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

1. Riant familiehuis op loopafstand van het strand

Familiehuis Texel 14 persoons tip
Mooie tuin 14-p tex
  • Mooie familiehuis voor 14 personen
  • 7 slaapkamers en 4 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan

Zoek je een mooie familiehuis voor 14 personen op Texel? Dit vakantiehuis ligt in de badplaats De Koog met een gezellig centrum met veel winkels en horeca. De groepsaccommodatie is voorzien van 7 slaapkamers en 4 badkamers. Helaas zijn huisdieren hier niet toegestaan. Wel heeft dit vakantiehuis een buitenoppervlakte van circa 250 m2 met elektrisch bedienbare schuifpui en heb je toegang tot een heerlijk terras met zowel een houten als kunststof tuinset. De tuin is geheel bestraat en omzoomd met bomen en struiken.

Dit vakantiehuis op Texel voor 14 personen kun je boeken bij: Texel.net.


2. Villa Duyncoogh nabij De koog

14-persoons villa met sauna en jacuzzi Texel tip
Groepsaccommodatie Texel 14-persoons met jacuzzi tip
  • Luxe groepsaccommodatie
  • 7 slaapkamers en 7 badkamers
  • Max. 2 huisdieren toegestaan

Villa Duyncoogh is een luxe en vrijstaande vakantievilla nabij De Koog op Texel voor 14 personen. De woning is voorzien van een eigen jacuzzi en sauna vind de tuin, lekker ontspannen! Ook zijn er 7 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De ideale vakantiewoning voor jou en je hele familie! Zo telt deze groepsaccommodatie een binnenoppervlakte van maar liefst 250 m2 en een buitenoppervlakte van 101 m2. Pluspunt: max. 2 huisdieren toegestaan. Deze villa is geelgen in een rustige wijk net buiten De koog, maar ook nabij bos, duinen, strand en zee.

Dit vakantiehuis op Texel voor 14 personen kun je boeken bij: Texel.net.


3. Particulier vakantiehuis Texel 14-persoons

Particulier vakantiehuis Texel 14-p
Keuken met stoelen tip 14-p-tex
  • Vrijstaande vakantievilla 14-persoons
  • Nabij de bos
  • Wellness

Deze vakantievilla voor 14 personen op Texel, De Koog is een mooie vakantieadres voor families en jongeren boven de 25 jaar. Een zeer bijzonder en unieke vakantieadres in een rustige wijk, net buiten De Koog met bos, duinen, strand en zee op loopafstand. Er zijn 7 slaapkamers met elke en eigen badkamer. In de tuin staat er een jacuzzi, buitendouche en sauna. Max. 2 huisdieren toegestaan.

Dit vakantiehuis op Texel voor 14 personen kun je boeken bij: Groepen.nl.