Vakantiehuis Ardennen 16 personen

Wil je met een grote groep van 16 personen overnachten in de Ardennen? Wij hebben de leukste vakantiehuizen voor je verzameld. Geniet van de natuur en prachtige uitzichten, met leuke faciliteiten voor jong en oud. Of je nu opa ook bent naar een gezellige chalet, een luxe villa of een authentieke landhuis, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Bekijk hieronder de mogelijkheden en plan je ideale verblijf in de adembenemende Ardennen met 16 personen.

1. Natuurhuisje Ardennen in Bertogne

16-persoons vakantiehuis Ardennen tip
Woonkamer met uitzicht Ardennen tip 16p
 • Op een landgoed
 • Midden in de bossen
 • 6 slaapkamers

Midden in de bossen van maar liefst 60 hectare ligt deze groepsaccommodatie voor 16 personen in de Ardennen. Dit is een moderne vakantiehuis uit 2023 met een unieke ligging. Met 6 slaapkamers, 5 badkamers en een groot terras met uitzicht over de natuur is het hier genieten met een hoofdletter G. Ook is dit vakantiehuis kindvriendelijk met leuke faciliteiten zoals een kinderbed, kinderstoel, speelweide en trampoline. Voor de volwassenen is er een sauna, barbecue, tuinmeubilair. Helaas is dit huisje niet geschikt voor jongeren, studenten en sportteams.

Dit vakantiehuis in de Ardennen voor 16 personen kun je boeken bij: Natuurhuisje.nl.


2. Vakantiehuis Noiseux

Groepsaccommodatie Ardennen 16p tip particulier
Woonkamer met open haard tip 16p ard
 • 100 meter van ligweide la plage Noiseux
 • 8 slaapkamers
 • 2 huisdieren

Deze groepsaccommodatie in de Ardennen voor 16 personen is niet op een vakantiepark maar van een particuliere verhuurder. Het vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving op circa 100 meter afstand van de ligweide ‘la lage Noiseux’ aan de Ourthe, en staat garant voor een heerlijk verblijf met een grote groep tot 16 personen. De bosrijke omgeving rondom Noiseux leent zich uitstekend voor een wandel-, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kun je ook leuk motorrijden, kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier.

Dit vakantiehuis in de Ardennen voor 16 personen kun je boeken bij: Heerlijkehuisjes.nl.


3. Vakantiehuis in Purnode, Ardennen

Vakantiehuis in Purnode Ardennen tip 16p
Tuin met open haard tip 16p
 • Natuurhuis uit 1904
 • 5 slaapkamers
 • Huisdieren niet toegestaan

Dit natuurhuis is een groepsaccommodatie in het voormalig spoorweg hotel van Purnode gebouwd in 1904 geschikt voor max. 16 personen. De groepsaccommodatie is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals centrale verwarming, ingerichte leefkeuken, sanitair, grote gezamenlijke ruimte met houtkachel en een mooie kampvuurplaat. De vallei wordt gekenmerkt door een decor van grote berghellingen. Let op: huisdieren niet toegestaan.

Dit vakantiehuis in de Ardennen voor 16 personen kun je boeken bij: Heerlijkehuisjes.nl.


4. Huisje in Vloesberg

Groepsaccommodatie Limburg 16-persoons tip
Woonkamer met mooie tafel en ruime bankstel tip 16p-ard
 • Gezellige en rustige vakantiewoning
 • 7 slaapkamers
 • Huisdieren niet toegestaan

Zoek je een nieuwe en gezellige vakantiewoning dat rustig is gelegen in de Belgische Ardennen? Dan is dit vakantiehuis wel iets voor jullie groep. Een fijne plek om samen te komen met vrienden of familie en te genieten van de mooie natuur langs de prachtige wandel- en fietsroutes. Het huisje is gelegen naast het bos van Flobecq, vanuit hier kan je prachtige wandelingen maken en fietsroutes uitstippelen.

Dit vakantiehuis in de Ardennen voor 16 personen kun je boeken bij: Heerlijkehuisjes.nl.


5. Vrijstaand vakantiehuis in Petit -Thier

16-persoons vakantiehuis Belgische Ardennen tip
Picknick met uitzicht tip 16p
 • Gezellige en rustige vakantiewoning
 • 7 slaapkamers
 • Huisdieren niet toegestaan

Dit vakantiehuis heeft een mooie uitstreling en is een fijne groepsaccommodatie voor een verblijf met de familie. Het is zorgvuldig gerenoveerd en voorzien van een mooie ligging met uitzicht en een fijne terras. Een deel van het huis kan ook afzonderlijk worden gehuurd. Het huis beschikt over 9 slaapkamers, lekker ruim! Een plek om fijn samen te komen en te genieten zowel buiten als binnen.

Dit vakantiehuis in de Ardennen voor 16 personen kun je boeken bij: Natuurhuisje.nl.