Vakantiehuis 10 personen

100% inspiratie

Op zoek naar 10-persoons vakantiehuizen/groepsaccommodaties? Op deze pagina vind je boordevol inspiratie en tips.

Ben je van plan om er samen met een groep van 10 personen tussenuit te gaan? Wat een geweldig idee! We hebben zorgvuldig de leukste vakantiehuizen per regio/land voor je geselecteerd. Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden en vind de perfecte accommodatie voor jouw doelgroep.

Ben je op zoek naar inspiratie voor je aanstaande vakantie met 10 personen? Naast bestemmingen zijn er ook diverse thema’s om te verkennen. Ontdek hieronder de mogelijkheden:

Luxe vakantiehuizen

Een luxe vakantie met 10 personen? Met luxe faciliteiten zoals een sauna, jacuzzi, hottub of zwembad? Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Met hond

Zoek je een vakantiehuis voor een groep tot 10 personen inclusief honden? Bekijk deze vakantiehuizen waar je gerust met je honden kunt verblijven.

Aan het water

Vakantiehuis aan het water? Denk aan de vismogelijkheden, zwemmen, sloepje huren en lekker varen! Dat is pas genieten.

Vakantieparken

Zoek je een vakantiehuis op een vakantiepark voor 10 personen? Bij Landal Greenparks, Roompot Vakantieparken, EuroPars of bijvoorbeeld Center Parcs?

Particuliere vakantiehuizen

Liefhebber van particuliere vakantiehuizen? Er zijn tal van 10-persoons vakantiehuizen waar jij kunt verblijven!

Aan zee

Een vakantie met 10 personen aan zee? Dat is geweldig! Begin de dag met een strandwandeling, heerlijk uitwaaien en geniet van een heerlijk verblijf in een van de mooie vakantiehuizen die we hebben gespot.

10-persoons vakantiehuizen

Een 10-persoons vakantiehuis biedt de perfecte balans tussen ruimte, comfort en gezelligheid voor grotere groepen vrienden, families of collega’s. Creëer samen onvergetelijke herinneringen tijdens een vakantie of een weekendje weg. Deze vakantiehuizen zijn vaak ruim opgezet met voldoende slaapkamers, badkamers en gemeenschappelijke ruimtes zoals een woonkamer, keuken en eetgedeelte.

Bekijk meer vakantiehuizen