Vakantiehuis Veluwe 6 personen → 7x tips

Vakantiehuis Veluwe 6 personen tips

Ga je op pad met een groep van 6 personen naar de Veluwe? Dan ben je vast op zoek naar leuke vakantiehuizen waar je comfortabel kunt verblijven. De Veluwe is een van de grootste en meest diverse natuurgebieden van Nederland. De regio biedt een scala aan activiteiten zoals: wandelen en fietsen in de kleurrijke bossen waar je ook wilde dieren kunt spotten. Bekijk de mogelijkheden hieronder en maak je bezoek aan de Veluwe onvergetelijk! Tevens zijn de vakantiehuizen ook geschikt voor 5 personen.

1. Bos Bungalow 6 personen met Wellness

Luxe vakantiehuis Veluwe 6-persoons tip
Wellness faciliteiten Veluwe 6-persoons tip
 • Wellness bungalow met tuin
 • Sauna, hottub of jacuzzi
 • Max. 2 honden toegestaan

Zoek je een luxe vakantiehuis Veluwe 6 personen met wellness? Kom tot rust in deze luxe vakantievilla op de Veluwe voor 6 personen met hottuh/jacuzzi en sauna! Geschikt voor een weekendje weg waar je geniet van wellness, ontspanning, natuur en van de mooie Veluwe. Er zijn max. 2 huisdieren toegestaan tijdens het verblijf. Let op: dit vakantiehuis is gelegen op een luxe vakantiepark op de Veluwe.

Dit 6-persoons vakantiehuis op de Veluwe kun je boeken bij: Berkenrhode.


2. Vakantiehuis met sauna en jacuzzi

6-persoons vakantiehuis Veluwe met sauna en jacuzzi tip
 • Wellness huisje voor 6 personen
 • Direct boeken bij het park
 • Op een vakantiepark

Geniet van een verblijf op de Veluwe met 6 personen op een vakantiepark! Dit 6-persoons vakantiehuis op de Veluwe een aanrader met eigen sauna en jacuzzi in de tuin. De accommodatie is onderdeel van een vakantiepark en ligt in Beekbergen nabij Apeldoorn. Een bosrijk vakantiepark met diverse faciliteiten voor jong en oud. Ook is er een speciaal aangelegde hondenspeeltuin.

Dit 6-persoons vakantiehuis op de Veluwe kun je boeken bij: Topparken.


3. Bungalow met sauna

6-persoons bungalow Veluwe tip
 • Vrijstaand bungalow
 • Met een sauna
 • Op een vakantiepark

Een vakantie op de Veluwe in combinatie met leuke faciliteiten op een vakantiepark? De 6-persoons bungalow naast Nationaal Park De Hoge Veluwe met overdekt zwembad is een mooie bestemming op de Veluwe. Kom tot rust in je eigen bungalow met privé sauna. In de tuin vind je tuinmeubels. De accommodatie telt in totaal 3 slaapkamers en 1 badkamer. Lekker ruim en privacy voor iedereen.

Dit 6-persoons vakantiehuis op de Veluwe kun je boeken bij: Landal GreenParks.


4. Vrijstaand en gelijkvloers chalet

Gelijkvloers chalet Veluwe 6-p
 • Direct bij Nationaal Park De Hoge Veluwe
 • Vrijstaand en gelijkvloers chalet
 • Max. 2 huisdieren toegestaan

De Velthorst 6 is een vrijstaand en gelijkvloers chalet is onderdeel van een mooie vakantiepark op de Veluwe. Het park ligt direct bij Nationaal Park De Hoge Veluwe met groot aanbod wandel- en fietsroutes. Dit 6-persoons vakantiehuis is gelijkvloers en vrijstaand. Met 3 slaapkamers en 1 badkamer is de accommodatie lekker ruim en geschikt voor familiegroepen als vriendengroepen. Max. 2 huisdieren toegestaan.

Dit 6-persoons vakantiehuis op de Veluwe kun je boeken bij: EuroParcs.


5. Bungalow met open haard

Bungalow met open haard tip 6p Veluwe
Gezellige woonkamer met open haard Vel-6p
 • Vrijstaand bungalow met 3 slaapkamers
 • Op een vakantiepark
 • Huisdieren toegestaan

Naast Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt de 6-persoons bungalow met open haard op een vakantiepark. Hier zijn tal van leuke faciliteiten voor jong en oud. Denk aan: overdekt zwembad, avonturenhof met terras. Een mooie bestemming voor een vakantie met hond, kinderen en geschikt voor een familieweekend op de Veluwe.

Dit 6-persoons vakantiehuis op de Veluwe kun je boeken bij: Landal GreenParks.


6. Natuurhuisje in Epe

Natuurhuisje Veluwe 6-persoons tip kindvriendelijk
Natuurhuisje met kachel tip 6-p
 • Alleenstaand vakantiehuis
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Kindvriendelijk

Samen met het gezin of families overnachten op de Veluwe in een particuliere vakantiehuis? Dan is dit unieke plek in het bosgebied van Wissel bij Epe een aanrader. Al bij aankomst wordt duidelijk, dit wordt een heerlijke vakantie! Dit huisje is gebouwd in het jaar 2020 op een privé bosperceel van ruim 2100 m2. De accommodatie is duurzaam gebouwd en gaslood. In de tuin vind je een trampoline, speeltoestellen, speelweide en in het huisje is er een kinderbed en kinderstoel. Helaas zijn huisdieren hier niet toegestaan.

Dit 6-persoons vakantiehuis op de Veluwe kun je boeken bij: Natuurhuisje.


7. Natuurhuisje in Beekbergen

Landhuis Veluwe 6-p
Woonkamer met uitzicht Veluwe-6p
 • Op een landgoed
 • Tuin met zwemvijver
 • Huisdieren niet toegestaan

Zoek je een landhuis voor 6 personen op de Veluwe? Dit vakantiehuis heeft een landgoed van ruim 6 hectare en biedt talloze mogelijkheden voor een heerlijk weekend of vakantie. Het vakantiehuis heeft daarnaast een mooie serre die uitkijkt op de tuin met zwemvijver en jacuzzi. In totaal telt dit vakantiehuis op de Veluwe 2 slaapkamers.

Dit 6-persoons vakantiehuis op de Veluwe kun je boeken bij: Natuurhuisje.


Vakantiehuizen Veluwe voor 6 personen

Op zoek naar een vakantiehuis voor 6 personen op de Veluwe? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Er zijn vele vakantieparken, particuliere vakantiehuizen, natuurhuisjes en veel meer! Op deze pagina vind je een overzicht van de leukste vakantiehuizen speciaal voor 6 personen op de Veluwe. Bekijk de mogelijkheden.

Vergelijkbare berichten